"Vi blev hvad vi spiste" - Verdenshistorien fortalt gennem vores maver med Adam & Rane
Hvad vi spiste på rejsen fra den gang til nu? Hvordan forvandlede vi os fra en sulten abeart på den afrikanske højslette, til verdens farligste dyre i toppen af fødekæden... og er vi godt på vej til at æde os selv ihjel?!
Vi ved at udviklingen af menneskets hjerne, falder sammen med vores beherskelse af ild - vi begyndte at tilberede vores mad. Vi blev ganske enkelt klogere af at lave mad. Mad og drikke var også den direkte årsag til at vi slog os ned og byggede byer. Det liv vi kender, er på alle måder defineret af sult og tørst. Men hvordan var vores første måltid og hvordan bliver vores sidste?
Antropolog og Museumsdirektør Rane Willerslev og manuskriptforfatter og tv-kok Adam Price tager os med gennem verdenshistorien, fortalt gennem vores maver.
Du bliver måske både sulten og helt sikkert klogere på verdenshistorien, der aldrig har været fortalt på denne måde før!