Wemyss - Spice King Blended Malt Sco. Whisky GL

bmal5671
WHISKY

Henter pris...

425,00
Wemyss - Spice King Blended Malt Sco. Whisky GL

Levering: 1-4 dage

stk

Beskrivelse

Spice King er en fantastisk introduktion til let røget højlandswhisky – med komplekse lag af pebrede krydderier, en olieret mundføle og mild lyngrøg.

Duft

Krydret orange og blomstrede noter.

Smag

Dyb ingefærsirup med et pust af havsalt, peber og aromatiske krydderier.

Eftersmag

Varm lyngrøg og frisk sort pebber.Om Produktet
Spice King er en small batch, håndlavet skotsk whisky som er navngivet efter sin olierede konsistens og sin komplekse, krydrede og mildt røgede smag.

Spice King er en af Wemyss Family Spirits kerneprodukter, sammen med The Hive og Peat Chimney. Alle tre er blended malts, og indeholder dermed 100% malt whisky blandet fra forskellige (og hemmelige) destillerier. Alle tre udgivelser består af en Grundmalt og en Signaturmalt – grundmalten er mere eller mindre ens i alle tre, men signaturmalten er forskellig, og resultatet er tre whiskyer med yderst forskellige smagsprofiler.

Grundmalten er en harmonisk blanding af håndplukkede malt whiskyer fra hele Skotland, valgt ud fra hvor godt de supplerer Signaturmaltens kendetegn.

Signaturmalten er en blanding af forskellige Highlands whiskyer – både tungt og let røgede, disse whiskyer er nøje udvalgt ud fra deres dybde og fyldighed.

Grundmalten og Signaturmalten blandes derpå og lagres i 8 uger. Resultatet er en olieret Scotch malt whisky med naturlige og komplekse kryddernoter.

Spice King er udgivet non-chill filtered og ved en ABV på 46%.

Smagsnoter
I duften mødes man af marmelade glaseret på bagværk med kaneldrys. Bagt sirupskage dybbet i saltet karamelsauce med aromaer af appelsinblomst og poleret træ.

I smagen møder man ristet havregryn og peberkage med indskud af valnødder og karamelliserede frugter frisk fra ovnen og nydt sammen med en kop krydret varm chokolade. Delikate lædernoter med fugtig hedelyng og et saltet havpust, der i eftersmagen går over i en behagelig, let grillet og pebret fornemmelse på tungen.

Wemyss Family Spirits
Wemyss (Udtalt ”Wiims”) er det skotsk-gæliske ord for ”huler” – navnet kan dateres tilbage til den skotske familie som i gammel tid havde hjemstavn på Wemyss Castle i kongeriget Fife. Denne frygtindgydende borg borg er placeret oven på et oldgammelt hulesystem.

Wemyss Family Spirits er grundlagt af søskendeparret William og Isabella Wemyss, med base i Fife-regionen af det skotske lavland. Foruden deres tre prisvindende signaturudgivelser af blended malt whiskys – The Hive, Peat Chimney og Spice King, udgiver familien også single cask aftapninger fra nogle af Skotlands bedste destillerier.

Siden 2014 har familien også drevet deres eget malt whisky destilleri i form af Kingsbarn Lowlands Distillery.

70 cl
46%

GOLF
Golfamore 2024
Vejl. pris kr. 450,00
IFKL: 399,00 kr.
TIVOLI
Wild Card til Tivoli
Vejl. pris kr. 1149,00
ZOOLOGISK HAVE
Zoo Entrebillet, Voksen
Vejl. pris kr. 249,00
TIVOLI
Sølvkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 829,00
TIVOLI
Guldkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 1499,00
HERPA SNAPFIT
Herpa Wings Airbus A330-700 BelugaXL 1:200
Vejl. pris kr. 449,00
IFKL: 349,00 kr.
 

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.