Philips Kaffemaskine Base+ Sort

HD6594/60
Dagens Tilbud

Henter pris...

1349,00
Philips Kaffemaskine Base+ Sort

Levering: 1-4 dage

stk

Beskrivelse

Vælg mellem en kop, et krus eller en kande til deling
Den eneste 3-i-1 kaffemaskine til både filterkaffe og kaffepuder.


Med Philips SENSEO® Switch 3in1 er det nemt at brygge kaffe til enhver lejlighed. Nyd en kop eller et krus kaffe med et fløjlsblødt cremalag fra SENSEO® kaffepuder, eller bryg en hel kande med din yndlingsfilterkaffe. Denne model har to intensitetsniveauer til justering af kaffestyrken.

TripleBrew-teknologien sikrer, at hver eneste kop SENSEO® kaffe og hver eneste kande filterkaffe brygges til perfektion med det rette tryk, temperatur og vandmængde. Når du bruger kaffepuder, får du din kaffe hurtigt med et fint cremalag på toppen. Hvis du i stedet brygger en kande, løber vandet langsommere gennem filtertragten, så kaffens smag ekstraheres igennem længere tid. Det gør, at der frigøres mere aroma, og at smagen fra din yndlingsblanding fremhæves.

Termokande i rustfrit stål til 7 kopper filterkaffe
I termokanden i rustfrit stål kan du brygge kaffe til større selskaber på op til 7 kopper. Kanden holder på varmen op til to timer, og kaffemaskinen bruger derfor ikke unødig energi på at holde kaffen varm.

En kop eller et krus på under et minut
Med et enkelt tryk brygger du en kop eller et krus SENSEO® kaffe på under et minut. Vælg mellem en medium kaffepude til kop (120 ml) eller en stor kaffepude til krus (200 ml).

Indstil kaffestyrken
Vælg mellem to intensitetsniveauer for at justere styrken på din kaffe. Dobbeltklik på knappen for kop, hvis du vil have en stærkere intensitet - for dig, som foretrækker stærkere kaffe eller blot har brug for et ekstra energikick.

CremaPlus for et lækkert cremalag
Med SENSEO® kaffepuder kan du nyde den lækre følelse af crema i hver eneste kop. Når vander løber gennem bryggesystemet og ud i pipen, skabes det gyldenbrune, cremede skum. Cremalaget giver ikke kun kaffen en lækker konsistens, men indeholder også meget af kaffens karakter og aroma.

Kaffe efter anledning og smag
Med 3-i-1 funktionen brygger du nemt en kaffe, der passer perfekt til lejligheden. Hvis du bruger kaffepuder til din kop eller dit krus, kan du vælge mellem Classic, Strong og Extra Strong. Kaffeblandingerne er omhyggeligt udviklet af SENSEO® for at passe til vores nordiske smagspræference. Vælger du i stedet at brygge filterkaffe, kan du vælge din yndlingsblanding.

Påmindelse om afkalkning
SENSEO® kaffemaskinen indikerer, når det er tid til afkalkning. Det er vigtigt at afkalke den for at bevare smag, funktion og maskinens lange holdbarhed. Det er blot at hælde SENSEO® afkalkningsvæsken i vandtanken og trykke på knappen.

En liters vandbeholder
Vandbeholderen på 1 liter gør det muligt at brygge en kande kaffe til op til 7 personer.

Med et fingertryk får du nybrygget kaffe
Med de tre knapindstillinger kan du nemt vælge mellem at brygge en kop, et krus eller en kande kaffe.

Direkte automatisk slukning
Philips SENSEO® Switch 3in1 slukker automatisk, når den er færdig med at brygge, så du ikke spilder unødig energi. Desuden behøver du ikke at være bange for at glemme at slukke for den, når du forlader huset.

Testet over 10.000 gange for at garantere høj kvalitet
Under udviklingsprocessen bliver Philips kaffemaskiner testet grundigt ved at brygge mere end 10.000 kopper kaffe. Det garanterer, at maskinen er af høj kvalitet og har lang holdbarhed.

GOLF
Golfamore 2024
Vejl. pris kr. 450,00
IFKL: 399,00 kr.
TIVOLI
Sølvkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 829,00
TIVOLI
Guldkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 1499,00
TIVOLI
Wild Card til Tivoli
Vejl. pris kr. 1149,00
ZOOLOGISK HAVE
Zoo Entrebillet, Voksen
Vejl. pris kr. 249,00
HERPA SNAPFIT
Herpa Wings Airbus A330-700 BelugaXL 1:200
Vejl. pris kr. 449,00
IFKL: 349,00 kr.
 

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.