Moncaro Organic Spumante er fremstillet udelukkende på tidligt høstede økologisk dyrkede Verdicchio-druer fra Ancona-provinsen i Marche. Druerne høstes med håndkraft og inden druerne er fuldmodne så de bibeholder friskheden med et relativt højt indhold af syre. Efter en nænsom presning af druerne, sættes gæringen i gang ved lav temperatur i ståltanke. I begyndelsen af januar, året efter druerne er høstet, sættes anden gæring i gang, der foregår ståltanke i 4 måneder. I forbindelse med aftapningen tilsættes ”dosage” så sukkerindholdet kommer op 13,5 g/liter. Moncaro Organic Spumante har en let strågul farve med et strejf af grønligt skær. I bouqueten findes lidt grønne æbler og lidt ristede mandler. I glasset har den mange fine bobler og i smagen finder man klassiske Verdecchio-påmindelser med grønne nuancer fra lime og friske æbler samt et behageligt touch af nødder. Nyd den på den terrassen, som aperitif eller til skaldyr eller andre lette retter.