Madrassnedkeren Vejle

21317009
RABATAFTALER - Hjemmet
 

Spar 10%!

 
Find os her:
Madrassnedkeren Vejle
Windfeld-Hansens Gade 1
7100 Vejle
21317009

 
Madrassnedkeren Vejle
 

Beskrivelse

Hos Madassnedkeren skaber vi en dansk kvalitetsmadras, produceret med fokus på at give brugerne den bedst mulige hvile og nattesøvn. Siden 1946 har vi leveret madrasser og senge til danske kunder, fra Spies til Kongehus. Madrassnedkeren er en del af værløse madrassnedkeri a/s (også tidligere kaldt, vm madrasser a/s og værløse madrasfabrik a/s) som er startet i Værløse, som er dansk håndværk, hvor alt er produceret i hånden.

Madrassnedkeren produceres på en bund af erfaring og tradition, tilsat moderne teknologi og de bedste råmaterialer. Og vi arbejder tæt sammen med førende specialister inden for bl.a. sundhedsvæsenet. Hele processen er lagt i hænderne på vores dygtige håndværkere - og både produktionen og udviklingen af nye madrasser sker med fokus på slutbrugerens komfort og i respekt for miljøet. Derfor er Madassnedkeren meget mere end én madras.

Det er et bredt udvalg af boxmadrasser, springmadrasser og elevationsmadrasser med forskellig hårdhed, bæreevne, støtte og mulighed for individuel tilpasning. Finder du alligevel ikke den madras, som opfylder dine ønsker 100 procent, så producerer vi gerne en madras helt specielt til dig. Baseret på din krops helt unikke behov. Få en snak med din Madassnedker og find sammen frem til, hvad der skal til for at din krop får den bedst mulige hvile. Så skaber vi din personlige madras som ægte håndværk på vores "madras-snedkeri". Det samme gælder naturligvis, hvis din madras skal have en helt speciel størrelse eller facon. Hvis du ønsker en dobbeltmadras med forskellige egenskaber på hver sin halvdel, eller hvis du ønsker en vendbar madras med differentieret hårdhed. Eller... Du skal aldrig holde dig tilbage med specielle ønsker.

Hos Madassnedkeren får du med andre ord en madras, skræddersyet til din krop og din måde at sove på. En dansk kvalitetsmadras, produceret med fokus på at give brugerne den bedst mulige hvile og nattesøvn. Derfor er vores produkter meget mere end én madras. Det er et bredt udvalg af boxmadrasser, springmadrasser og elevationsmadrasser med forskellig hårdhed, bæreevne, støtte og mulighed for individuel tilpasning.

TIVOLI
Årskort til Tivoli
Vejl. pris kr. 399,00
ZOOLOGISK HAVE
Zoo gavekort på værdi af 1 stk. årskort Pensionist
Vejl. pris kr. 395,00
TIVOLI
Sølvkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 750,00
TIVOLI
Guldkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 1325,00
ZOOLOGISK HAVE
Zoo gavekort til værdi af 1 stk. årskort Barn (0-11 år)
Vejl. pris kr. 295,00
TIVOLI
Pakke: 2 Entrebilletter + 2 turpas til Tivoli
Vejl. pris kr. 770,00
TIVOLI
Turpas til TIVOLI - Gælder hele 2019 og 2020
Vejl. pris kr. 245,00
TIVOLI
Pakke: 1 Årskort + 1 turpas til Tivoli
Vejl. pris kr. 644,00
TIVOLI
Wild Card til Tivoli
Vejl. pris kr. 975,00
TIVOLI
Pakke: 1 Sølvkort + 2 turpas til Tivoli
Vejl. pris kr. 1240,00