Karen Blixen - The Musical

99-2023-04-28-3
IFKL DEALS - IFKL Deals
 

TEATER

 
Find os her:
IFKL Billet
Brug link til få rabat!
99999999

 
Karen Blixen - The Musical
 

Beskrivelse

Log ind for at se, hvordan du får rabat!Velkommen til verdenspremieren på den nye, originale musical om den unge Karen Blixens år i Afrika. Musicalen er et storslået, visuelt mesterværk skabt af Anders Thomas Jensen og Lars Kaber. Musikken er skabt af Nabia.

Nu kommer verdens første musical om Karen Blixen. Anders Thomas Jensen, Lars Kaaber og Nabiha har sammen skabt en vild, spændende og dramatisk musical om Karen Blixens år i Afrika. En periode, der blev afgørende for den unge forfatters udvikling til den forfatter, der senere skulle erobre verden. Velkommen til verdenspremieren på den nye, originale, internationale musical om den unge Karen Blixen, der blev én af verdens største historiefortællere.

Karen Blixen - The Musical er historien om den unge og fandenivoldske Karen Blixen, der ikke på noget niveau stod tilbage for nogen mand. Hendes passion, fordomsfrihed og stærke ambition om at udrette noget stort var hendes adelsmærke. Hun var feminist, langt forud for sin tid. Hun var intelligent, uforudsigelig og foretrak en god fortælling, fremfor sandheden. Hun frygtede intet, ud over kedsomheden eller datidens mandschauvinisme. Hun var handlekraftig, sensuel og tog hvad hun vil have.

Karen længtes altid efter kærligheden. Hun fandt den, men mistede den igen under tragiske omstændigheder. Farmen gik fallit og verden faldt sammen over hende. Men tro mod sine idealer fandt hun en ny vej frem.

Karen Blixens kærlighed til den afrikanske natur var endeløs. Den romance er udgangspunktet for en fabulerende, vildt voksende og overdådig scenografi, der vil bringe varmen, pulsen og de tusinde lyde fra den afrikanske nat ind på scenen. Det bliver en storslået visuel oplevelse, der sammen med Nabihas nye, fantastiske sange, vil hensætte publikum til den afrikanske savanne og fortællingen om en ung kvinde, der ville erobre verden – og gjorde det.

TIVOLI
Wild Card til Tivoli
Vejl. pris kr. 1149,00
GOLF
Golfamore 2024
Vejl. pris kr. 450,00
IFKL: 399,00 kr.
TIVOLI
Guldkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 1499,00
HERPA SNAPFIT
Herpa Wings Airbus A330-700 BelugaXL 1:200
Vejl. pris kr. 449,00
IFKL: 349,00 kr.
ZOOLOGISK HAVE
Zoo Entrebillet, Voksen
Vejl. pris kr. 249,00
TIVOLI
Sølvkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 829,00
 

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.