Gardin Jensen

35420167
RABATAFTALER - Hjemmet
 

10% på alt

 
Find os her:
Gardin Jensen
Ndr. Frihavnsgade 32
2100 Kbh. Ø.
35420167

 
Gardin Jensen
 

Beskrivelse

Alt (10%)

Vi har et bredt udvalg i gardiner og solafskærmning samt tilbehør, både til privat og erhverv og kommer gerne ud til Dem for et uforpligtende tilbud, samt professionel vejledning og rådgivning.

Gardinbussen kører på besøg over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland , men De er selvfølgelig også velkommen i vores forretning.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige gardin- eller afskærmingsløsning til dit hjem

På vores hjemmeside kan du finde oplysninger om og inspiration til din næste gardin- eller afskærmningsløsning – og hvilken der er den helt rette for dig.

Gardin Jensen har et stort udvalg mange forskellige former for gardiner, og kan levere et væld af forskellige produkter til København-området. Vi har både alt i traditionelle gardiner til at trække for og til pynt, ligesom vi fører de nyeste og mest moderne løsninger på markedet. Vores sortiment indeholder bl.a.:
•Rullegardiner
•Foldegardiner
•Lamelgardiner
•Plisségardiner
•Persienner
•Markiser og andet solafskærmning

Det kan være svært at finde de rette gardiner til dit hus, sommerhus eller til dine erhvervslokaler. Hos Gardin Jensen er vi altid behjælpelige med at komme frem til den helt rette løsning, og finder den type og det stof, der passer bedst både ift. udseende og funktionalitet.

Med mange tilfredse kunder fra bl.a. Hellerup, Gentofte, Lyngby og andre steder i København, bestræber vi os på at være din foretrukne forhandler af gardin- og afskærmningsløsninger. Tag en rundtur på vores hjemmeside, eller kom ind i vores forretning og se det store udvalg i kvalitets-gardinstoffer og solafskærmning, som vi kan skræddersy til dit hjem.

TIVOLI
Sølvkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 829,00
TIVOLI
Wild Card til Tivoli
Vejl. pris kr. 1149,00
HERPA SNAPFIT
Herpa Wings Airbus A330-700 BelugaXL 1:200
Vejl. pris kr. 449,00
IFKL: 349,00 kr.
ZOOLOGISK HAVE
Zoo Entrebillet, Voksen
Vejl. pris kr. 249,00
GOLF
Golfamore 2024
Vejl. pris kr. 450,00
IFKL: 399,00 kr.
TIVOLI
Guldkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 1499,00
 

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.