70206776
RABATAFTALER - Ferien
 

Rejser til solen!

 
Find os her:
Detur
Gammel Kongevej 1
1610 Kbh. V.
70206776

 
Detur
 

Beskrivelse

Rejs med Detur derhen, hvor solen skinner

Få 5% rabat.

Detur er ferie for dig, der ønsker direkte fly til sol, varme og afslapning. Du får 5% rabat på Deturs rejser til Tyrkiet, Tunesien, Egypten, Kreta og Rhodos. Bestil fx et All Inclusive-ophold og slap rigtigt af på din velfortjente ferie.

Skal ferien gå til den smukke Antalyakyst kan du vælge at flyve direkte til Antalya eller Gazipasa, hvor du sparer lidt mere end en time i transporttid fra lufthavnen til hotellerne i Alanya. I Alanya, også kendt som den tyrkiske riviera, venter dig kilometervis af strand, ægte tyrkisk atmosfære med basarområder og et havnemiljø med gode restauranter og barer. Eller måske du er mere til en gammel, antik by og et charmerende ferieparadis med masser af gode strande, så er Side noget for dig.

På de græske ø-perler Kreta og Rhodos kan du krydre strande og turkisblåt hav med smukke landskaber og antikkens Grækenland. Oplev på Kreta alt fra den eventyrlige kløft, Samaria, der går gennem storslåede bjerge, til paladset i Knossos og den historiske hovedstad Heraklion. Eller tag til Rhodos og oplev Sommerfugledalen, Rhodos gamle by og den antikke by Lindos med Akropolis teater.

Tunesien byder på sol, Middelhav og fabelagtige lange, hvide sandstrande. Sousse/Port el Kantaoui er Tunesiens tredjestørste by, og her kan du både nyde stranden og få det lokale liv lidt tættere på. Hammamet er moderne og et lidt mere luksuriøst rejsemål. Byen tiltrækker både solelskere og golfspillere fra hele verden. I Monastir/Skanès finder du en charmerende blanding af både gammelt og nyt, og det er et yndet rejsemål for mange familier.
Du kan også rejse med Detur til Rødehavet i Egypten, hvor dage uden sol kan tælles på én hånd. I både Hurghada og Sharm el Sheikh er der rig mulighed for aktiv ferie med spændende udflugtsmål, golf, snorkling og dykning. Under havoverfladen i Rødehavet venter et spændende og flot liv med farverige fisk og koraller.

Vores samlede erfaring som charterrejsearrangør er stor, og dette gør, at vi kender vores rejsemål bedre end de fleste. Hvor end du vælger at tage med os, tager vi dig derhen, hvor solen skinner. Vi ønsker dig velkommen som gæst, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine feriedrømme.

Log ind for at se, hvordan du får rabat!Betingelser:
Standardrabatten gælder nye reservationer, der foretages direkte på detur.dk. Rabatkoden skal angives senest ved betaling af depositum og kan ikke efterfølgende tilføjes. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger og kan ikke bruges på rundrejser, singlerejser og rejser fundet på eksterne sider og i selskab med partnere. Standardrabatten gælder for alle, der rejser på samme rejsebevis, så du kan tage vennerne og familien med.

Detur er medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsegarantifonden nr. 2318 - så du kan føle dig tryg.

TIVOLI
Pakke: 1 Sølvkort + 2 turpas til Tivoli
Vejl. pris kr. 1240,00
GOLF
Golfhäftet 2020
Vejl. pris kr. 450,00
IFKL: 399,00 kr.
TIVOLI
Årskort til Tivoli
Vejl. pris kr. 399,00
TIVOLI
Turpas til TIVOLI - Gælder hele 2020
Vejl. pris kr. 245,00
TIVOLI
Pakke: 1 Guldkort + 4 turpas til Tivoli
Vejl. pris kr. 2305,00
TIVOLI
Pakke: 1 Årskort + 1 turpas til Tivoli
Vejl. pris kr. 644,00
TIVOLI
Sølvkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 750,00
TIVOLI
Entrébillet til TIVOLI - Gælder 2020
Vejl. pris kr. 140,00
TIVOLI
Wild Card til Tivoli
Vejl. pris kr. 975,00
TIVOLI
Pakke: 2 Entrebilletter + 2 turpas til Tivoli
Vejl. pris kr. 770,00