crossfit Copenhagen

99999998
RABATAFTALER - Mennesket
 

Intens træning

 
Find os her:
Crossfit Copenhagen
alle afdelinger
99999998

 
crossfit Copenhagen
 

Beskrivelse

Log ind for at se, hvordan du får rabat!Derefter modtager du en mail, hvor man autoriserer sit betalingskort.

Pris kun 419,- pr. måned.
Normalt 469,- pr. måned

FUNKTIONELLE BEVÆGELSER
Mennesket har altid stået, siddet, kastet, trukket, løftet, skubbet, klatret, løbet, hoppet osv. Alle disse bevægelser er funktionelle bevægelser, der er med til at gøre dig stærkere, men reducerer også dine skader. Traditionel fitness anvender maskiner i stedet, der hindrer dit naturlige bevægelsesmønster. De bevægelser vi laver i CrossFit, er naturlige funktionelle bevægelser, og derfor styrkes de funktioner, som du bruger i din hverdag.

Funktionelle bevægelser involverer mange led og muskelgrupper, og genererer kraft fra kroppens kerne, og ud til arme og ben. I CrossFit bruger vi disse bevægelser med høj intensitet, og er en effektiv måde for dig at opnår de bedste resultater på inden for både styrke, udholdenhed og fedtforbrænding. Funktionel træning tager altså udgangspunkt i, hvad du skal bruge din krop til, og som følge af det, udvikles dine muskler. Du vil træne med fokus på bevægelserne, ikke musklerne.

Vision:
Vi ønsker at gøre verden sundere og stærkere, og give medlemmerne en ny følelse af tro på deres evne og det liv, de lever.

Vi stræber efter at vise, at arbejdet er hårdt, men ikke udmattende. Vi ønsker at berige folks liv ved at have det sjovt, og nå deres mål gennem træning.

Dette projekt udspringer af en glæde og en lyst ved selv at træne CrossFit, og samtidig også en drøm om at kunne skabe de bedste træningsmuligheder for crossfittere i hele landet.

Mission:
CrossFit Copenhagen står for faciliteter af høj kvalitet, coaching og programmering, der opnår betydelige og varige resultater for vores medlemmer.

Vi ønsker hele tiden at vokse.

Vi lytter til medlemmerne.

Vi uddanner, udvikler og støtter indefra.

HERPA SNAPFIT
Herpa Wings Airbus A330-700 BelugaXL 1:200
Vejl. pris kr. 449,00
IFKL: 349,00 kr.
GOLF
Golfamore 2024
Vejl. pris kr. 450,00
IFKL: 399,00 kr.
TIVOLI
Sølvkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 829,00
ZOOLOGISK HAVE
Zoo Entrebillet, Voksen
Vejl. pris kr. 249,00
TIVOLI
Guldkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 1499,00
TIVOLI
Wild Card til Tivoli
Vejl. pris kr. 1149,00
 

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.