Casa Mayor, Merlot

449783
VIN, RØD

Henter pris...

99,00
Casa Mayor, Merlot

Levering: 1-4 dage

stk

Beskrivelse

Langs det sydamerikanske kontinents vestkyst mellem Stillehavet og Andesbjergene ligger det vinøse paradis - Chile. De bedste områder til vindyrkning er Maipo Valley, Maule Valley og Colchagua Valley.

Historien begyndte i det 19. århundrede da Emilio Bouchon Poitevin ankom fra Bordeaux, og nedsatte sig på Angustura Estate i nærheden af San Fernando, Colchagua Valley. Han startede beplantningerne af vinstokke i området, og dette arbejde er senere blevet videreført af hans børn Abel og Antonio Bouchon. Det var Abel der havde de store visioner, og primært ham der sammen med sin svigersøn Jorge Silva Valenzuela har stået bag den udvikling, der har bragt firmaet til den position, det har i dag. I dag er det 5. generation, der siden 1892 driver Casa Silva.

Vinmarkerne ligger i 3 hovedområder dækkende ca. 800 ha. Den gamle Angustura-gård har 320 ha marker, Santa Dominga de Los Lingues gården 100 ha, og Culenco-gården næsten 380 ha. De næste beplantninger af ca. 150 ha vinmarker er allerede planlagt til starten af dette årtusinde, og der eksperimenteres med en lang række forskellige druesorter, blandt andet Carménère, Syrah, Malbec, Pinot Noir, Sangiovese, Petit Verdot, Viognier samt semillon.

Markerne har vidt forskellige jordbundsforhold, hver især udvalgt til de enkelte druesorter. Dominerende er dog fattige og ufrugtbare, og derfor gunstige, jordbunde. Kombinationen af solskin og klipperig jordbund gør det muligt for druerne at opnå den ideelle og velafbalanceret modenhed der kendetegner alle vinene fra Casa Silva.

Klimaet i området er under påvirkning af naboen - bjergkæden Andesbjergene, og “Angustura”, der betyder “smalt stykke”, refererer til det smalle stykke land mellem havet og bjergene, hvor dalen ligger. Denne geografiske placering giver dramatiske ændringer i temperaturen mellem nat og dag, hvilket giver druerne deres aromatiske karakter.

Det helt moderne vineri har efter de seneste investeringer i High-tech faciliteter til vinproduktion, en kapacitet på 7 millioner liter, heraf de 5 i rustfri ståltanke. Tappelinier, presse og køleanlæg er “state-of-the-art”, og der spares ikke på investeringer til forbedringer, der skal være med til at bringe Casa Silva helt op blandt de bedste vinproducenter i “den nye verden”. Casa Silvas winemaker Mario Geisse Garcia blev i 1990 tildelt “the National Grapegrowing Award”, og regnes blandt de mest talentfulde ønologer i Chile. Erfaringen har han blandt andet fra et tidligere samarbejde med Champagnefirmaet Moët & Chandon, da han i 11 år var ansat som teknisk direktør i firmaets afdeling i Brasilien.

Merlot, Casa Mayor

Merlot fra Casa Mayor er en god vin.

TIVOLI
Pakke: 1 Guldkort + 4 turpas til Tivoli
Vejl. pris kr. 2330,00
GOLF
Golfhäftet 2021
Vejl. pris kr. 450,00
IFKL: 399,00 kr.
TIVOLI
Pakke: 2 Entrebilletter + 2 turpas til Tivoli
Vejl. pris kr. 770,00
BonBon Land
BonBon-Land - Entrébillet 2021 - gælder ALLE dage
Vejl. pris kr. 219,00
TIVOLI
Sølvkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 750,00
ZOOLOGISK HAVE
Zoo Entrebillet, Voksen
Vejl. pris kr. 195,00
ZOOLOGISK HAVE
Zoo Entrebillet barn (3-11 år)
Vejl. pris kr. 105,00
TIVOLI
Turpas til TIVOLI - Gælder hele 2021
Vejl. pris kr. 245,00
TIVOLI
Entrébillet til TIVOLI - Gælder 2021
Vejl. pris kr. 145,00
TIVOLI
Wild Card til Tivoli
Vejl. pris kr. 995,00