Casa Don Ramon - Punta Plata

tequ5418
TEQUILA

Henter pris...

285,00
Casa Don Ramon - Punta Plata

Levering: 1-4 dage

stk

Beskrivelse

En delikat blanco tequila – yderst velegnet både i cocktails og for sig selv.

Duft
Lys, floral, med urter og tequilaens karakteristiske agave-duft.

Smag
Floral, med urter og tequilaens karakteristiske agave-duft.

Om Produktet
Punta Diamante Blanca Casa Don Ramón er en af Don Ramóns signaturudgivelser. Punta Diamante Blanca er dobbelt-destilleret, hvilket resulterer i en afrundet og ren smag, samt en klar profil. Den er lavet på 100% blå agave fra højlandet i Jalisco.

Punta Diamante Blanca er en såkaldt blanco tequila, og er dermed enten ulagret eller kun lagret i en ganske kort periode. Blanco tequila er oftest meget rene i smagen og præget af agavens naturlige smag. Punta Diamanta Blanca gør sig særdeles godt i cocktails, men kan absolut også nydes rent.

Punta Diamante Blanca Casa Don Ramón er udgivet ved en ABV på 38%.

Smagsnoter
Ren, frisk og floral. De agaveplanter, som tequilaen er destilleret på, er blevet presset forud for tilberedningen, hviket har resulteret i en udtalt smag af urter. Ved smagning opdager man derudover et strejf af sødme, som udvikler sig til en mineralagtig varme.

Om Casa Don Ramón
Et af Mexicos mest respekterede tequila-mærker – Don Ramón tilbyder et solidt sortiment af kvalitetstequila i et bredt prisudvalg.

Casa Don Ramón er et mexicansk spiritusbrand, der specialiserer sig i at lave højkvalitet tequila og mezcal. Don Ramón har base i Jalisco-regionen i Mexico: Ligesom ægte champagne kun må produceres i Champagne-regionen af Frankrig, må ægte tequila kun produceres i nogle få regioner af Mexico. Jalisco er en af disse, men besidder en særlig ære iblandt regionerne; for den er hjemsted for byen Santiago De Tequila, som tequila er navngivet efter, og som traditionelt anses for at være det sted, hvor drikken blev opfundet. Derudover besidder regionen en særligt frodig vulkansk jord, som er særdeles velegnet til dyrkning af den blå agave-plante, som tequila laves på.

Don Ramóns tequilaprodukter er lavet på 100% blå agave, og der er dermed hverken tilsat smagsstoffer eller neutral spiritus. Don Ramóns udgivelser er helt igennem klassiske eksempler på, hvad tequila kan når den er allerbedst.

De seneste år har Don Ramón også været noget af en trend-setter indenfor branchen – blandt andet har de eksperimenteret med kulfiltrering i deres Platinium serie, og derudover har de udgivet en Extra Añejo tequila – altså en tequila som har været lagret i mere end tre år.

Cocktails
Margarita Punta Diamante
Highball glas
3 dele Punta Diamante Blanco
2 dele Triple Sec MBWS
1 del friskpresset lime juice

Alkoholstyrke: 38%
Flaskestørrelse: 70 cl.

HERPA SNAPFIT
Herpa Wings Airbus A330-700 BelugaXL 1:200
Vejl. pris kr. 449,00
IFKL: 349,00 kr.
TIVOLI
Guldkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 1499,00
TIVOLI
Sølvkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 829,00
ZOOLOGISK HAVE
Zoo Entrebillet, Voksen
Vejl. pris kr. 249,00
GOLF
Golfamore 2024
Vejl. pris kr. 450,00
IFKL: 399,00 kr.
TIVOLI
Wild Card til Tivoli
Vejl. pris kr. 1149,00
 

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.