Canaïma Gin produceres hos DUSAs destilleri ved foden af Andesbjergene, stedet kaldes La Miel i delstaten Lara, Venezuela. En bred vifte af spiritus bliver produceret her, inklusiv det internationalt anerkendte brand Diplomático.
Ved fremstilling af Canaïma bruges 19 forskellige planter og frugter, der separat er distelleret i kobberkedel. De kun 500 liter i hver batch er for at sikre, at mængderne og håndteringen af ??ingredienserne i fremstillingsprocessen er helt nøjagtige. Alkoholstyrken er 47 volumenprocent, hvilket giver en perfekt balance og fremhæver den unikke smag på bedste måde. Så mange som 10 af de 19 planter, der blev brugt til at fremstille Canaïma, stammer fra Amazonas. Andre planter er dem, der traditionelt bruges i ginproduktion, herunder enebær, koriander og appelsinskal. Fordi de vil undgå at påvirke den organiske flora og den naturlige plantecyklus i Amazonas, har de stor respekt for, hvornår høsten skal finde sted. Mange af de anvendte planter er håndplukket af lokale, der i generationer har fået unik viden om, hvornår og hvordan hver plante eller frugt er bedst at høste.
Amazonia: Seje, copoazú, acai, merey, túpiro, uva de palma, ponsigué, semeruco og enebær, grapefrugt, orange, passionsfrugt. Når du smager Canaïma Gin, mødes du først af frisk citrus, som kommer fra appelsinskræl og grape samt urtenoter, som dukker op fra seje. Frugtagtige og bitre noter kommer fra merey, som suppleres af aromatisk og mineralske noter fra copoazú, uva de palma, túpiro og acai.
Type: Gin
Land: Venezuela
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkoholprocent: 47%