Terrae er en økologisk hvidvin, der mesterligt afspejler Aragóns terroir med minimal indblanding både i vinmarken og i vinkælderen. Målet med Terrae er at skabe en frugtdreven og sprød hvidvin, der favner bredt madmæssigt, men også kan nydes helt for sig selv. Druerne til Terrae er plukket i de kolde nattetimer for at bevare maksimal friskhed i vinen. Vinen er udelukkende gæret på ståltanke, hvilket gør vinens udtryk ekstra let og frisk. Terrae fra Bodegas Tempore byder på en aromarigdom af solmodne tropiske frugter. Smagen er forfriskende med en god længde. Terrae-vinen går sig glimrende til skaldyr og fisk, samt lyst fjerkræ og en lang række tapas.
Fakta: Vinifikation Gæring i ståltanke Lukning Skruelåg Størrelse 75 cl Alkohol 13.5% Restsukker 0-2 g/l Klimaaftryk 2,175 CO2e Druer Garnacha Blanca Holdbarhed Op til 3 år fra høståret Type Hvidvin Produktionsform Vegansk Økologisk ---
---
Fra Aragon området i Spanien Aragon med dens hovedstad Zaragoza, er en af Spaniens 17 selvstyrende kommuner i det nordøstlige Spanien. Nærmste naboregioner er Rioja, Castilla y Leon, Navarra og Katalonien. Aragon består af fire vindistrikter: DO Somontano, DO Campo de Borja, DO Calatayud, DO Cariñena og VdlT Aragon. Klimatisk er Aragon ekstrem, og overordnet at betragte som moderat kontinentalt; højdeforholdene værende den mest bestemmende faktor. Vinmarkerne ligger i højder fra 200 m til 1000 meter over havets overflade, hvilket betyder at områdets vine er overordentligt varierede i stil. Vinene er især lavet på de spanske druer Garnacha, Carinena og Tempranillo, og senest har den mere moderne, friske vinstil fra området inkluderet Cabernet Sauvignon. Området er under udvikling med en meget lovende vinprofil, og er bl.a. også udvidet til at måtte producere Cava.