Abuelo 12 år Anejo Gran Reserva m/2 glas - Panama

gave5301
ROM

Henter pris...

465,00
Abuelo 12 år Anejo Gran Reserva m/2 glas - Panama

Levering: 1-4 dage

stk

Beskrivelse

En utroligt afrundet rom med en tidløs kvalitet, 12 års exceptionel kvalitet.

Duft
Afrundet og balanceret – noter af vanilje, tørrede frugter, tobak og chokolade

Smag
Noter af kakao, tørrede svesker, ristet egetræ og nødder

Eftersmag
Intens, afrundet og fyldig

Om Produktet
Abuelo 12 år Añejo Reserva Superior er lagret i håndplukkede amerikanske egetønder med en endelig modning ved lavere alkoholprocent, hvilket resulterer i en rom af bemærkelsesværdig kvalitet, med dybe noter af tørrede frugter.

Abuelo 12 år Añejo Reserva Superior er udgivet ved en ABV på 40%.

Smagsnoter
Duften er afrundet og yderst afbalanceret. Man bemærker noter af vanilje tørrede frugter, tobak og chokolade. I smagen mødes man af kakaonoter, samt tørrede svesker, ristet egetræ og nødder, der går over i en intens, afrundet og fyldig eftersmag.

Om Abuelo
Abuelo er en såkaldt Single Estate Rum. Det vil sige at hele produktionen – lige fra at sukkerrørene bliver sået til at rommen hældes på flaskerne – håndteres af destilleriet.

Markerne hvor sukkerrørene vokser, er ejet af Abuelo, og både såning og høst foregår på traditionel manér ved håndkraft. Ligeså foregår gæring og destillation på egne kedler, og rommen lagres på bourbonfade i egne lagerhuse.

En helt unik lagringsmetode

Abuelos lagring er helt igennem unik indenfor romverdenen. Dette skyldes i høj grad klimaet i Pesé – den lille, frodige dal på Azuero halvøen i Panama, hvor destilleriet ligger, har moderat nedbør, kolde nætter og fugtige dage. Alle disse er med til at give rommen en helt speciel modningsproces. De forårsager nemlig, at rommen får en usædvanligt høj andel Angel’s Share. Angel’s Share (”Englenes Andel”) er den mængde af spiritus, der hvert år fordamper som del af modningsprocessen. I Panama er den oppe på hele 10%! Ligeså reduceres alkoholprocenten også med ca. 1% årligt, så man har altså at gøre med en hastig reduktion af den rom, der er inde i fadet.

For at opveje dette, anvender man den såkaldte ’Vintage Pallet’ metode. Her genopfylder man fadene hvert andet år med rom fra andre fade fra samme batch. Altså sikrer man sig, at fadene forbliver nogenlunde fyldte – og at de fortsat har samme alder!

TIVOLI
Sølvkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 829,00
TIVOLI
Wild Card til Tivoli
Vejl. pris kr. 1149,00
TIVOLI
Guldkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 1499,00
HERPA SNAPFIT
Herpa Wings Airbus A330-700 BelugaXL 1:200
Vejl. pris kr. 449,00
IFKL: 349,00 kr.
ZOOLOGISK HAVE
Zoo Entrebillet, Voksen
Vejl. pris kr. 249,00
GOLF
Golfamore 2024
Vejl. pris kr. 450,00
IFKL: 399,00 kr.
 

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.