Krydret efter en urgammel og hemmeligholdt opskrift – Black Barrel’s smagsprofil og farve lever absolut op til dens navn. En super spiritus både til at drikke rent og til at putte i drinks!
Duft
Mokka, valnødder og brændte figner, såvel som let brændte egetræsnoter.
Smag
Julekrydderier og mørk chokolade forenes i en dyb, fed smag.
Eftersmag
Mokkasmagen vender tilbage og toner langsomt ud.
Smager fortrinligt sammen med Franklin & Sons Ginger Beer i en "Mørk og Stormfuld", sammen med et par skiver lime og masser af isterninger
Om Produktet A.H. Riise Black Barrel Spiced blev skabt til ære for det danske søværns lange og begivenhedsrige historie. Verdens ældste flådevæsens historie kombineret med de traditionelle fadbrændingsmetoder som har aner helt tilbage i det 15. århundrede resulterer i den sorte tønde. Ved at brænde fadene som denne spiced spirit drink lagres på, har A.H. Riise skabt en mørk blanding med komplekse smagsnoter.
Disse smagsnoter kommer ikke fra den forkullede del træ, men fra træet bagved, hvis smagsnoter er blevet åbnet af varmen, og som afgiver den modnede spiritus med trænoter, samtidigt med at den fjerner den eventuelle skarpe smag af garvesyre, som ofte findes i egetræ.
Smagsnoter I duften mødes man af en aroma af mokka, valnødder, brændte figner og let brændte egetræsnoter. I smagen er der julekrydderi og mørk chokolade, som til sammen skaber en dyb, fed smag, der i eftersmagen toner ud i en note af mokkakaffe.