1770 Glasgow SM Whisky Triple Distilled

smal5319
WHISKY

Henter pris...

555,00
1770 Glasgow SM Whisky Triple Distilled

Levering: 1-4 dage

stk

Beskrivelse

Glasgow 1770 Triple Distilled - Smooth & Vibrant er en utroligt blød og elegant single malt fra Glasgow Distillery, og et særdeles vellykket eksempel på triple distilled formatet.

Duft

Kirsebær, karamel, frugt, ristede mandler, lakrids, vanilje og tebreve

Smag

Blød og elegant - med moden pære, bagt vanilje, ostekage og krydret chokolade

Eftersmag

Langvarig og ren - med honning og vaniljeOm Produktet
Glasgow 1770 Triple Distilled - Smooth & Vibrant er en blød og sprudlende whisky med utroligt meget personlighed.

Denne single malt sammensætter den fineste symfoni af maltet byg med utroligt ren vand fra Loch Katrine, og har fermenteret i over 72 timer inden den destilleries på møjsommeligste vis på destilleriets traditionelle copper pot stills hele tre gange.

Den tredje destillering fjerner de tunge olier fra spiritussen, således at kun den fineste og reneste spiritus bliver anvendt i skabelsen af denne utroligt lette og bløde whisky. Den resulterende new make spiritus er ganske frugtig og lys og lagres dernæst på en kombination af ex-bourbon fade og nye amerikanske egefade, og whiskyen fra disse sammenblandes så forud for aftapning.

Glasgow 1770 Triple Distilled - Smooth & Vibrant er non-chill filtered, med naturlig farve og lagt på flaske ved 46% ABV.

Smagsnoter
En utroligt velbalanceret og sprudlende single malt med noter af franskbrød, honning og fløde, samt varmende egetræsnoter og krydderier.

Om Glasgow Distillery
The Glasgow Distillery Company er ganske ungt destilleri der – som navnet antyder – har base i Glasgow. Destilleriet blev grundlagt i 2014, og tager navn efter et af Glasgows oprindelige destillerier. Det gamle Glasgow Distillery Company blev grundlagt helt tilbage i 1770, men måtte dreje nøglen om i starten af 1900-tallet. Da det nye destilleri blev åbnet i 2014 var det det første Single Malt Whisky destilleri i Glasgow i over ét hundrede år.

Destilleriet laver en række forskellige spiritusprodukter, både Single Malt Whisky, Blended Whisky, Gin, Rom og Vodka, af disse bringer Mac Y deres ”1770 Single Malt Whisky” serie, samt deres ”Makar Gin” serie.

Om 1770 Single Malt Whisky
1770 Single Malt Whisky er navngivet efter grundlæggelsesåret for det oprindelige Glasgow Distillery, og giver den skotske whiskybranche et friskt, nyt, urbant udtryk.

Whiskyen er håndlavet i destilleriets specialdesignede kobberkedler, og laves på lokal skotsk bygmalt og vand fra Loch Katrine.

Brandets signaturudgivelser er:

’The Original’ – frisk og frugtig

’Peated’ – dyb og røget

’Triple Distilled’ – Afrundet og sprudlende.

70 cl
46%

ZOOLOGISK HAVE
Zoo Entrebillet, Voksen
Vejl. pris kr. 249,00
GOLF
Golfamore 2024
Vejl. pris kr. 450,00
IFKL: 399,00 kr.
HERPA SNAPFIT
Herpa Wings Airbus A330-700 BelugaXL 1:200
Vejl. pris kr. 449,00
IFKL: 349,00 kr.
TIVOLI
Wild Card til Tivoli
Vejl. pris kr. 1149,00
TIVOLI
Sølvkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 829,00
TIVOLI
Guldkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 1499,00
 

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.