IFKL
Indkøbsforeningen for
 Københavns Lufthavne
Produktsøgning
Rabataftalesøgning
Du skal være logget ind eller være en anden medlemstype for, at se information om denne rabataftale.Butik TORBEN - 2300  Kbh. S.

Amagerbrogade 68
2300  Kbh. S.
32574461
amager@butik-torben.dk
www.butik-torben.dk
Vis på Google Maps
 
Alle varer (10%)


Butik Torben bygger på konceptet om at sælge eksklusivt herretøj fra de bedste internationale og danske modehuse. Vort udvalg er nøje afstemt efter vore kunders ønsker og behov.Butik Torben profilerer sig både med en stil til den lidt yngre og trendy kunde og til forretningsmanden, som søger en nyklassisk og moden linie med et touch af nytænkning til forretningsmæssigt og fritidspræget brug.Butik Torbens mål er at yde vore kunder den optimale personlige service.


Du skal være logget ind eller være en anden medlemstype for, at se information om denne rabataftale.Rostans - 2300  Kbh. S.

Amagerbrogade 96 E
2300  Kbh. S.
3259 6800
info@rostans.com
www.rostans.com
Vis på Google Maps
 
Selskabstøj - tøj - dragter - kjoler (10%)
Bijouteri (10%)


Hos Rostan's bestræber vi efter, at være den førende butik af selskabskjoler og tilbehør til gallafester, brylluper og andre store begivenheder. Vi er stolt af, at kunne byde på en lang række produkter af høj kvalitet i alle størrelser fra XS til 6XL og en storartet service til vores kunder.

I april 2007 lancerede Rostan's sin e-handel butik, www.rostans.com, for at udbyde produkterne til hele landet. De varer der kan købes online omfatter blandt andet gallakjoler, selskabssko, tasker, bijouter


Du skal være logget ind eller være en anden medlemstype for, at se information om denne rabataftale.Bacher & Schilder A/S - 2300  Kbh. S.

Amagerbrogade 19
2300  Kbh. S.
32505200
detail@bacher.dk
www.bacher.dk
Vis på Google Maps
 
Herretøj (15%)
Arbejdstøj (10%)
Helly Hansen (10%)